Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
exit
se ne strinjam
se strinjam

Podjetje Miheu je družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo na področju termičnih obdelav kovin.

miheu

Rast in razvoj z namenom slediti individualnim potrebam kupcev je glavno vodilo podjetja Miheu skozi njegov obstoj. Iz obrtne delavnice za postopke poboljšanja in cementacije se je podjetje razširilo v center različnih termičnih obdelav kovin s široko ponudbo dodatnih storitev. Podjetje raste tudi naprej, ohranja pa fleksibilnost in hitro odzivnost manjših sistemov.

Postopki toplotne obdelave kovin segajo od klasičnega kaljenja in popuščanja v globinskih pečeh do procesov na najsodobnejših linijah za postopke cementacije, karbonitriranja, nitrokarburiranja, kaljenja v vakuumskih pečeh in vseh vrst nitriranja, tako plinskega kot plazma nitriranja. Vlaganje v vrhunsko opremo in visoko izobražen kader, skupaj z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, je glavna smernica podjetja za doseganje najboljših rezultatov.

Dodatne storitve podjetja predstavljajo široko paleto obdelav, s katerimi lahko podjetje najde ustrezno rešitev za specifične zahteve kupcev. Zajemajo postopke žarjenja, gašenja in normalizacije, peskanja in bruniranja, dimenzijske kontrole in ravnanja, ter nenazadnje tudi strojno obdelavo kovin na zmogljivih CNC rezkalnih in brusilnih strojih. Svetovanje kupcu pri iskanju pravilne rešitve je osnovni pristop k uspešnemu sodelovanju.

V lastnem laboratoriju podjetje spremlja kvaliteto storitev termičnih obdelav z najsodobnejšimi merilnimi napravami. Analize s pomočjo merilne opreme za merjenje trdot in mikrotrdot ter optičnim mikroskopom za pregled mikrostruktur potrjujejo kvaliteto v skladu z zahtevami strank.

Tehnična opremljenost zagotavlja zgolj orodje, medtem ko znanje in dolgoletne izkušnje predstavljajo gonilo iskanja rešitev za individualne potrebe kupcev. Poslovne vezi s številnimi poslovnimi partnerji se nadaljujejo že vrsto let, na kar smo ponosni in nam daje poslovni zagon tudi v prihodnje. Pridružite se nam tudi vi in se prepričajte o široki ponudbo ter odlični kakovosti naših storitev.

Našo sedanjost gradimo na temelju tradicije in dolgoletnih izkušenj, našo prihodnost pa na stalnem vlaganju v znanje in nove tehnologije.


FaLang translation system by Faboba

Prednosti

  • Fleksibilnost in kratki reakcijski časi
  • Vse na enem mestu
  • Mlad in ambiciozen tim
  • Timsko delo, ki vodi do zaključkov
  • Zagotavljanje visoke natančnosti naših proizvodov in storitev
  • Predanost našim odjemalcem
  • Enakost v odnosih z odjemalci

Katalog

katalog

Video